ВАША ВИЗИЈА РАЈЦА КАО ТУРИСТИЧКЕ ДЕСТИНАЦИЈЕ

Укључите се у јавну расправу о томе како видите будућност ове туристичке дестинације, у ком правцу желите да се развија и гради. Данас стојимо пред вама са идејом да успоставимо заједнички дијалог о развоју ове мале туристичке дестинације, у којој сваки ваш глас има снагу и важност.

Живимо у времену када сваки посетилац може бити актер промена и учествовати у стварању посебног и побољшаног Рајца. Стога вас позивамо да изнесете своје визије развоја овог рајског делића природе и културе. Ваше идеје, предлози и пројекти имају потенцијал да обликују будућност ове туристичке оазе.

Како бисмо омогућили беспрекоран дијалог, занима нас шта мислите о потребној туристичкој инфраструктури. Шта бисте волели видети на Рајцу? Како бисмо могли допринети бољем искуству посетилаца? Имате ли предлоге за изградњу објеката који би допринели угодној и разноврсној понуди Рајца? 

Ваше визије имају моћ да зацртају пут којим желимо да идемо. Рајац није само планина, већ и заједница људи који о њој брину. Зато вас позивамо да поделите своја вредна размишљања и снажне идеје које би обогатиле наше разговоре о будућности Рајца. Ово је наш позив на акцију, наш позив да обогатимо туристички доживљај Рајца. Желимо чути ваше креативне визије које ће допринети расту и просперитету наше туристичке заједнице.

Нека наше идеје процветају као цветни пупољци на Рајцу и заједно ћемо изградити туристички рај који ће одражавати наше заједничке вредности и страсти.

Ваше идеје и пројекте шаљите на ovaj мејл.

Најбоље визије развоја и идеје за уређење Рајца објавићемо на овој страници.

На доњој карти је простор за који ће се радити план детаљне регулације. Напишите нам које објекте би желели да буду на овом простору.

План детаљне регулације

На доњој карти је су приказани инфраструктурни системи који су предвиђени новим Просторним планом општине Љиг који ће се ускоро усвојити. Напишите нам које туристичке инфраструктурне системе би желели да се нађу на овом простору. 

ПРЕДЛОЖЕНИ ПРОЈЕКТИ НА РАЈЦУ

  1. Пројекат Истраживачког дома на Рајцу.
  2. Пројекат “Земна” на Рајцу.
Loading poll ...

Ваше образложене предлоге за туристичке инфраструктурне системе шаљите на овај мејл.