ПРОМОВИШИТЕ РАЈАЦ

Придружите нам се у промоцију Рајца. Дајте свој допринос да заједно развијамо Рајац као туристичку дестинацију и да га промовишемо.

ОБЈАВИТЕ СВОЈЕ ФОТОГРАФИЈЕ СА РАЈЦА

Добродошли на божански Рајац – бисер природе у Србији! Позивамо све посетиоце да застану на магичном врху ове планине и заузму миг за себе, за уловљавање тог невероватног тренутка. Рајац вам пружа лепоту која ће вас освојити на први поглед. Запамтите сваки детаљ – од облака који долазе с неба, преко зелених обода дубоких долина, до нежних звука природе која оживљава сваким вашим уздахом. Овај пејзаж нуди нешто што ретко где можете доживети.

Поделите ту магију са светом! Ухватите ту унутрашњу хармонију у једном кадру и поделите је са својим пријатељима на друштвеним мрежама. Нека свако ваше фотографисање буде поука о људском савршенству спојеном с природом. 

ОБЈАВИТЕ СЕЛФИ СА РАЈЦА

Драги посетиоци, покрените своју истраживачку авантуру и допустите себи да будете заштићени чудима планине Рајац у Србији! Позивамо вас да узмете малу паузу, зауставите се на неком од прелепих пејзажа и забележите тај тренутак кроз појединачне или групне селфије.

Осећајте се слободним делити вашу радост и усхићење са свима на вашим друштвеним мрежама! Овде на Рајцу, сваки крајолик је прилика за несавладиву природну лепоту. Делимо ово дружење за природом и зовемо вас да га испоручите свету кроз ваше фотографије. 

Не заборави додати #Истражи Рајац и #Природа у вашим објавама! Ваше слике могу бити додатак увиду другим људима у ову магичну дестинацију. 

ПОДЕЛИТЕ ВАШЕ СНИМКЕ СА ПАРАГЛАЈДЕРА НА ДРУШТВЕНИМ МРЕЖАМА

Овај природни бисер не само што нуди јединствене погледе, већ и пружа изузетну прилику за све љубитеље летења. Ако сте љубитељ параглајдинга, Рајац је идеално место за вас! Замислите само величанствен осећај када се одваљујете у небеса и поглед са висине од 1 500 метара, испод вас се пружају пејзажи и живописни предели.

Позивамо вас да загрејете своје крила и поделите ове магичне тренутке са светом! Снимите ваше летње авантуре, заузмите несветске крајолике, и поделите их на својим друштвеним мрежама. Нека сви остали уживају у овом јединственом погледу на Рајац и инспиришу се да постану део ове невероватне заједнице људи који деле љубав према слободном летењу.

 Желимо вам сигурне и узбудљиве летове, и с нетрпљењем очекујемо ваше уметничке приказе Рајца! 

ПОДЕЛИТЕ ВАШУ СТАЗУ НА РАЈЦУ НА ДИГИТАЛНОЈ МАПИ

Без обзира на то да ли сте планинар, шетач, тркач, љубитељ бициклизма или људи који воле возити квадове, ово је ваш позив за учешће у нашој дигиталној путањи.

Желели бисмо да поделите сву разноврсност и занимљивости које наша планина пружа, и зато вас позивамо да креирате и документујете своју јединствену дигиталну руту. Шта год да радите на планини – истражујете стазе, освајате врхове, трчите по пејзажима, возите бицикле или квадове – ваша приказивање ће инспирисати остале да искусе радости наше природе.

Објавите своју дигиталну руту на јавним сервисима као што је Wikilos и помозите другима да пронађу узбудљиве и интересантне стазе. Додајте описе, савете и фотографије које ће осталима помоћи да преживе и уживају у вашим искуствима.

За заједничку љубав према природи и активному i истраживању.

Powered by Wikiloc

ОБЈАВИТЕ СВОЈЕ СНИМКЕ СА РАЈЦА У STREET VIEW

Позивамо вас да се подате чарима планине Рајац на начин који ће вам омогућити да савршено заокружите своју природну авантуру. Замислите се на врху овог божанског планинског врха, с округлим погледом на све стране, где се хармонија природе и човека спаја у идеалном 360 степени погледу.

Узмите своје камере, телефоне или камере у 360 степени и захватите сваки детаљ овог јединственог пејзажа. Ширењем своје људске перспективе, представите свету све боје и облике које планина Рајац може понудити. Замрзните те магичне тренутке и допустите свима да уживају у овој уметности природе.

И када заокружите свој 360 степени исказ, позивамо вас да је поделите са светом. Постаните делом Google Street View и обогатите виртуелно искуство других путника. Означите своје локације, припремите свет за путовање и покажите им зашто је планина Рајац изузетан драгуљ.

Захвални смо што сте део ове приче. Очекујемо ваше унакрсне видике и уживајте у магији Рајца из сваког угла!

ПОДЕЛИТЕ НАШ САЈТ