СПОРТСКЕ ПРИПРЕМЕ

Смештена у срцу Србије, планина Рајац представља идеално место за спортске тимове који теже изузетном окружењу за своје припреме. Са својом изузетном природом и многобројним могућностима за активности на отвореном, Рајац постаје дестинација избора за боксере, рукометаше, одбојкаше, фудбалере и све остале спортисте.

Рајац нуди разноврсне услове за тренинге и припреме. Са бројним планинским стазама и бициклистичким путевима, спортисти могу налазити подстицај у разноликости тренинга и прилагођавати их својим посебним потребама.

Онима који траже спортске кампове или тимске припреме, Рајац пружа широк спектар могућности за смештај и тренинг. Смештени у оквирима природе и мира, тимови могу наћи идеалне услове за концентрацију, фокус и тимску изградњу.

За спортисте који теже врхунским припремама, планина Рајац представља савршен баланс између спортске изазовности и природне хармоније. 

ТРЕНИНЗИ СПОРТСКОГ ПЕЊАЊА

Прво гранитно пењалиште у Србији, идеално за летње услове, обзиром да је стена северно оријентисана и да се налази на надморској висини од 400м.